У дома > Новини > Новини от индустрията

Изгубени скоби от сферографитен чугун от пяна в Китай

2022-09-28

Леярна Ningbo Zhiye отлива различни конзоли от сферографитен чугун чрез процес на леене на изгубена пяна в Китай.

Скобите от сферографитен чугун са един от най-често използваните опорни компоненти в строителната индустрия. Такива пластични рион скоби


За да постигнем по-добро покритие на повърхността и точност на размерите, ние избирамеизгубена пяна casting process to produce such cast ductile iron brackets. Lost foam casting is one of the отливки по модели в Китай. С такъв процес на леене можем да направим скоби от сферографитен чугун с тегло в диапазона от 0,1 ~ 100 kg.

Загубите на степени на материал могат да се използват като материал за отливане на скобите. Но за някои специални приложения, за да се вземат предвид икономически ефективни фактори, сферографитен чугун се използва за отливане на скобите. Такива скоби от сферографитен чугун са с добра устойчивост на износване. Това ще удължи живота на скобите. Широко използваните класове сферографитен чугун тук са QT400-15, QT400-18, QT500-7, QT600-3 и др.

Според изискванията на клиентите, чугунените скоби могат да бъдат боядисани или прахово боядисани за защита на повърхността.


Редактирано от Santos Wang от Ningbo Zhiye Mechanical Components Co., Ltd.

https://www.zhiyecasting.com

santos@zy-casting.com

86-18958238181



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept